Paristopalvelu keskustan Stockmannilla

Helsingin keskustassa Stockmannin tavaratalon -1. kerroksessa sijaitseva Paristopalvelu tarjoaa asiakkailleen laadukasta kellonhuolto- ja -korjauspalvelua, laajan rannekevalikoiman, paristot sekä paristonvaihdot kaikkiin laitteisiin, kaiverrukset käsin ja koneella, valikoiman palkintopokaaleja ja herätyskelloja. Olemme myös Suunnon ja Polarin valtuutettu huoltopiste.

Tervetuloa Stockmannin -1. kerrokseen!

Paristopalvelusta paristot laitteeseen kuin laitteeseen

Etkö tiedä, mikä paristo laitteeseesi sopii? Tuo laite meille, me paristopalvelussa etsimme oikean pariston. Laajasta erikoisparistovalikoimastamme löytyy paristot kaikkiin laitteisiin aina askelmittareista ja laskimista kuulokojeisiin ja murtohälyttimiin.

Vaihdamme odottaessa paristot esimerkiksi kelloihin, sykemittareihin ja autonavaimiin. Meiltä onnistuu paristonvaihto myös kultakelloon ja Rolexiin.

Kellonkorjaukset ja kellonhuollot ammattitaidolla

Paristopalvelussa asiointi on nopeaa ja vaivatonta. Pariston- ja rannekeenvaihdot sekä pienet korjaukset teemme odottaessa. Lasinvaihdot ja koneistonhuollot hoidamme nekin nopealla aikataululla ja ammattitaidolla. 

Paristopalvelun kellosepät ovat suorittaneet kolmevuotisen kellosepän tutkinnon Kelloseppäkoulussa. Ylläpidämme ammattitaitoa myös käymällä erilaisia alan kursseja.

Suomen laajin rannekevalikoima

Paristopalvelussa on erittäin laaja valikoima Hirschin  ja Diplomatin rannekkeita. Rannekkeita löytyy kaiken kokoisina ja -värisinä. Valikoimastamme löydät rannekkeen sekä arvo- että arkikelloon.

Herkkäihoisen kannattaa valita Hirschin No Allergy -ranneke. Ja vaativaan käyttöön sopii pesua kestävä Caoutchouc-ranneke, joka kestää kovassakin menossa 3-5 vuotta.

Tilaamme erikseen myös merkkikohtaiset rannekkeet.

Valtuutettu Polar- ja Suunto-huoltopiste

Teemme sykemittareiden huollot ja paristonvaihdot ammattitaidolla, sillä henkilökuntamme on suorittanut Polarin ja Suunnon huoltokoulutukset. Sekä Polar että Suunto suosittelevat sykemittareilleen tiiveystestiä aina paristonvaihdon yhteydessä. Teemme nämä testit paikanpäällä, joten saat sykemittarisi takaisin jo varttitunnissa. 

Meiltä löytyvät myös rannekkeet Polariin ja Suuntoon.

Suunto  Polar

Laadukkaat ja persoonalliset kaiverrustyöt käsin tai koneella

Kaiverruspalvelumme on laadukas ja nopea. Tuo meille kaiverrettava esine niin me teemme kaiverruksen toiveittesi mukaisesti joko käsin tai koneella.

Paristopalvelulta saat myös palkintopokaalit voittajille!